Descriere

Noul proiect din Cartierul Visoianu este situat la capat CUG, mai exact la intrare in Lunca Cetatuii, la nici 100 m de statiile de transport in comun( liniile 41, 27 si 44). Ansamblul rezidential este dezvoltat pe o suprafata de 51.000 mp cu un total de 1.264 apartamente (1, 2 si 3 camere), un parc modern de joaca pentru copii amenajat pe cca. 2100 mp, un hypermarket de aproximativ 2000 mp, o sala fitness cu zona spa si bazin de inot, gradinita si scoala primara particulare, spalatorie auto cu personal si self service, spatii verzi pentru recreere si o pista pentru alergare si biciclisti, zona special amenajata pentru plimbarea animalelor de companie.

Cartierul Visoianu este amplasat la 1,5 km de capat CUG, in imediata apropriere a mijloacelor de transport in comun, traseul 41, 27 si 44. 

Blocurile sunt construite pe fundatie tip radier general cu o grosime de 140 cm construita pe 84 piloti forati cu diametru de 85 cm la o adancime de 18 m; structura tip cadre si diafragme din beton armat pe doua directii; planseu tip dala cu o grosime de 25 cm; zidarie din caramida BKS de 25 cm antiseismica; izolatie cu vata bazaltica 10 cm grosime si o densitate de 145 kg metru cub.

Proiectul beneficiaza de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate , este bransat la toate utilitatile (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele puse in vanzare se livreaza catre beneficiar in regim de contorizare separata a utilitatilor.In incinta ansamblului exista spatii verzi de relaxare, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare amenajate, supraveghere video,supermaket, farmacie, cofetarie, cabinete medicale. 

SPECIFICATII: 

- fundate tip radier general cu grosime de 140 cm construita pe 84 piloti forati cu diametru de 85 cm La o adancime de 18 m; 

- structura tip cadre diafragme din beton armat pe doua diretii; 

- planseu tip dala cu o grosime de 25 cm; 

- zidarie din caramida BKS de 25 cm antiseismica; 

- izolatie cu vata bazaltica 10 cm grosime o densitate de 145 kg metru cub; 

- subsolul blocului este prevazut cu boxe. 

Nu am uitat de persoanele cu dizabilitati, de aceea am venit in ajutorul acestora montand o platforma speciala ce faciliteaza accesul in imobil.

Pentru detalii suplimentare si vizionari sunati reprezentatul de vanzari Marin Florin la 0770823512!

Oferte ale acestui proiect

user

Florin Marin

Reprezentant Vanzari responsabil de zona Cug si Valea Adanca

Contact agent