Descriere

Proiectul imobiliar Aparte este situat într-o zonă unde orașul se intersectează cu zona metropolitană, beneficiind de avantajele ambelor zone. Astfel, în curtea interioară a clădirii am amenajat o zonă de 1600 de metri pătrați gata să fie folosită ca loc de joacă, loc de odihnă, cu un foișor gata să te apere de ploaie sau de soarele năprasnic. Oricând ai chef, ieși afară, direct în natură, îți reîncarci bateriile sau pur și simplu îi lași să se joace în voie, fără stres, departe de zgomotul străzii. 

Proiectul imobiliar APARTE este împărțit in 3 scări, fiecare cu propriul lift, cu propriile căi de acces și cu propriile apartamente. 
Mai jos poți vedea formele și dimensiunile apartamentelor pe fiecare scară, de la fiecare etaj.

Lift hidraulic Kleeman

Toate cele 3 scări beneficiază de câte un lift hidraulic de 4-5 persoane, pentru momentele în care ai prea multe sacoșe cu tine. 

Ferestre

Toate ferestrele sunt realizate din lemn de pin triplu stratificat, cu 3 rânduri de sticla pentru a spori cât mai mult confortul interior, atât fonic, cât și termic. Stratul protector de vopsea are o garanție de 20ani, iar feroneria AGB Italia și garniturile EPDM Olympia Italia iși vor face negreșit treaba.

Uși de interior

Toate ușile de interior sunt realizate din lemn de tei stratificat, vopsite sau băițuite în culoarea pe care o preferi, silențioase, rezistente, masive. 

Uși de intrare

Ușa de intrare este realizată dintr-o combinație de placaj de frasin cu miez dens de aglomerare lemnoasă, toc masiv de lemn de pin și  două  garnituri ca să nu pierzi căldura și să nu se audă nimic de pe hol.

Compartimentări solide

Pentru ca ceea ce vorbești în casă să rămână în casă. 

Casa scării

Elegantă, discretă, generoasă.

Pentru detalii suplimentare si vizionari sunati reprezentatul de vanzari Marin Florin la 0770823512!
 

Oferte ale acestui proiect

user

Florin Marin

Reprezentant Vanzari responsabil de zona Cug si Valea Adanca

Contact agent