Comision 0%

Descriere

PANORAMIC RESIDENCE S-A DEZVOLTAT SI S-A VANDUT SUB ACELASI NUME, DEMONSTRAND ASTFEL CA S-A ADAPTAT PERMANENT LA CERINTELE PIETEI.

Panoramic Residence a aparut pe piata imobiliara din Iasi in 2004 cu un obiectiv clar declarat: de a formula noi concepte pentru spatiile de locuit .

Fie ca este vorba despre arhitectura moderna a constructiilor ce poarta semnatura Panoramic Residence, fie ca este vorba despre principiile solide pe care le aplicam ca dezvoltatori sau despre procesul propriu-zis prin care locuintele noastre prind viata si, de ce nu, caracter, putem declara raspicat un lucru: gândim si construim diferit.

Dupa o serie de locuinte individuale (vile), a urmat etapa locuintelor colective in imobile cu regim mic de inaltime, ce s-au integrat perfect in arhitectura zonei, dezvoltatorul demarand deja proiectele cu numarul 3 si 4.

Pozitionarea ansamblurilor in zone rezidentiale, aflate in continua expansiune (zona Galata, Valea Adinca), nu este una intamplatoare si aduce cu sine o serie de beneficii de care se vor bucura viitorii locatari.

Compartimentarea moderna si generoasa, aduce in acelasi timp un plus de valoare apartamentelor, datorita modului in care este utilizat spatiul interior al ansamblului, unde va oferim spre vanzare un numar 400 de unitati locative dispuse in cadrul a 17 imobile in zona Galata si 168 de unitati locative dispuse in cadrul a 7 imobile in zona Valea Adinca.

Pentru mai multe detalii si vizionari ne puteti contacta reprezentatul nostru de vanzari- 0770823512 - Marin FlorinOferte ale acestui proiect

user

Florin Marin

Consilier Imobiliar responsabil de zona Cug si Valea Adanca

Contact agent