Descriere

Numele cartierului construit – Reflexes (Reflexiile) face trimitere la denumirea brand-ului 7Moon. Se referă, în plan simbolic, la aspirațiile și ideile dezvoltatorului în ceea ce privește noul cartier, precum și la ideologia viitorilor locatari (persoane iubitoare de natură, de apă, de frumos). Reflexiile realizează și geolocația acestui cartier, în apropierea unui lac unde luna are cele mai puternice reflexii pe apă.

MATERIALE DE CALITATE

În lucrările de construcții pe care le executăm folosim doar materiale și produse de cea mai bună calitate, pentru că obiectivul nostru este să oferim clienților noștri protecție mai presus de orice. Vrem să fim recunoscuți pentru că furnizăm servicii de top, fiind o firmă care se bazează pe integritate și respect reciproc, iar pentru a obține acest lucru, siguranța voastră este prioritatea noastră.

LOCATIE DEOSEBITĂ

Situat în Moara de Vant, în vecinătatea cartierului Tatarasi, complexul rezidențial se află într-o zonă liniștită, departe de agitația orașului, la doar 10 minute de Palas Mall. Vă punem la dispoziție apartamente cu spatii vitrate generoase, de 1, 2 sau 3 camere, utilitate complet inclusiv cu incalizre in pardoseala si sisteme de aer conditionat.

Design-ul se încadrează în cele mai noi tendințe, iar arhitectura exterioară va fi pe măsura așteptărilor intr-un ambient cu o arhitectura moderna.

Avansul minim este de 25% calculat la pretul de CASH, iar diferenta de 75% calculat la pretul de finalizare si anume:

Apartmaente 3 camere 1400 e/mp cash -> 1600 e/mp final

Apartamente 2 camere 1400 e/mp cash -> 1600 e/mp final

Apartamente 1 camera 1400 e/mp cash -> 1600 e/mp finalOferte ale acestui proiect

user

Sfabu Flavius

Reprezentant Proiecte pe zona Pacurari si Valea Lupului

Contact agent