Comision 0%

Descriere

Ansamblul se dezvoltă pe o suprafață de teren de 3029mp, este compus din 2 corpuri de clădiri a câte 10 etaje fiecare, având un regim de înălțime 2S+D+P+10E. Proiectul cuprinde 117 apartamente cu una, două si trei camere. Locurile de parcare, în număr de 190, vor fi dispuse in plan subteran, pe 2, respectiv, 3 niveluri. Spațiile verzi, spațiile comerciale și sala de fitness au menirea de a facilita un stil de viață confortabil și modern, gândit cu foarte multă atenție pentru ca tu și familia ta să vă bucurați de un trai excelent!

Proiectul beneficiază de toate utilitățile și dotările: curent electric, gaz metan, apă și canalizare și va dispune de o infrastructură completă și facilă – alei și drumuri asfaltate, iluminate modern, cu acces rapid către principalele puncte de interes comun din zonă: stații de transport în comun, grădinițe, supermarket-uri, farmacii, ș.a.

STRUCTURĂ

Din punct de vedere al structurii, Adamant Towers este unul dintre puținele proiecte de pe raza municipiului Iași care beneficiază de o tehnologie ingenioasă care asigură o structură de rezistență și sprijinire a zonei limitrofe mult mai sustenabilă, și anume – structura din pereți mulați. De asemenea, pentru realizarea unor fundații solide, este asigurat un sistem de fundare alcătuit din radier general de tip dală groasă de beton armat, astfel încât subsolul să aibă o comportare rigidă care, împreună cu radierul, să asigure încastrarea suprastructurii în teren.

 • Structură pe cadre;
 • Fundații de tip radier general;
 • Structură din beton C30/37;
 • Structură din oțel beton BST500S, PC 52, Ob 37. Acoperirea cu beton a armăturilor de rezistență, pereți și stâlpi (5,0cm; 3,5cm);
 • Suprastructură cu sistem structural constituit din cadre de beton armat: stâlpi, grinzi și plăci de beton armat.

ARHITECTURĂ

Din punct de vedere estetic și arhitectural, la Adamant Towers s-a dorit conceperea unui proiect modern care să iasă din tiparul fațadelor simpliste ale blocurilor de locuințe frecvente. Stilul elegant al arhitecturei exterioare se completează perfect cu spațiile generoase și luminoase din interior!

Deoarece dorim să oferim apartamentului tău un design de interior inedit, vom proiecta tavane extensibile de tip Barrisol. Pe lângă aspectul deosebit pe care îl conferă, tavanele extensibile de tip Barissol sunt și impermeabile, ușor de întreținut și 100% reciclabile.

Mai mult decât atât, îți oferim șansa personalizării locuinței tale, punându-ți la dispoziție un paletar cu variante diverse de finisaje interioare (gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, uși de interior).

Alte facilități și dotări:

 • Aer condiționat pentru fiecare apartament în parte;
 • Balustrade din sticlă securizată la balcoane;
 • Tâmplărie PVC tripan cu rezistență mare la transferul termic;
 • Ascensoare de ultimă generație;
 • Zone de depozitare generoase;
 • Spațiu exterior comun amenajat cu vegetație.

INSTALAȚII

Din dorința de a asigura căminului tău un confort termic cât mai eficient și mai puțin costisitor din punct de vedere al consumului, toate încăperile vor fi dotate cu sistem de încălzire prin pardoseală.

 • Încălzire prin pardoseală automatizată – cu termostat ambiental;
 • Centrală termică proprie în condensare;
 • Instalații electrice, sanitare și termice asigurate de personal specializat.Pentru mai multe detalii si vizionari ne puteti contacta reprezentantul nostru de vanzari - 0770823512 - Marin Florin

Oferte ale acestui proiect

user

Florin Marin

Consilier Imobiliar responsabil de zona Cug si Valea Adanca

Contact agent