Descriere

Bine ai venit la Adamant Towers! Oportunitatea unică de a locui sau investi într-un ansamblu rezidențial nou și modern situat in zona Nicolina din Iași.

Descoperă apartamente cu 1, 2, și 3 camere, proiectate pentru a răspunde tuturor nevoilor tale - fie că ești în căutarea unei noi locuințe sau a unei investiții profitabile.

Locuri de Parcare: Adamant Towers oferă 190 de locuri de parcare subterane, distribuite pe 2 și 3 niveluri, asigurând acces facil și siguranță vehiculului tău.

Fiecare apartament beneficiază de finisaje de înaltă calitate, importate, garantând un stil de viață confortabil și modern. Vei trăi în spații luminoase, cu încăperi spațioase și spații vitrate generoase, concepute pentru a maximiza intrarea luminii naturale.

Situat pe șoseaua Nicolina, vizavi de stațiile de transport public, Adamant Towers oferă acces ușor la grădinițe, centre comerciale, piețe alimentare și farmacii, punându-ți la dispoziție toate facilitățile necesare unui stil de viață activ și plin de confort.

Ansamblul se mândrește cu o structură de rezistență inovatoare, inclusiv pereți mulați și un sistem de fundare solid, asigurând siguranța și durabilitatea construcției.

Arhitectura modernă și elegantă a Adamant Towers este complementată de opțiuni de personalizare interioară, inclusiv tavane extensibile Barrisol, finisaje interioare la alegere, și dotări de ultimă generație pentru un confort superior.Facilități și Dotări:

Aer condiționat individual pentru fiecare apartament;

Balustrade din sticlă securizată pentru balcoane;

Tâmplărie PVC tripan pentru o izolație termică optimă;

Ascensoare moderne și zone de depozitare generoase;

Spații exterioare amenajate cu vegetație, pentru momente de relaxare în aer liber.

Instalații de Ultimă Generație: Beneficiază de încălzire prin pardoseală automatizată, centrală termică proprie în condensare și instalații electrice, sanitare și termice executate de specialiști, asigurând confortul tău termic și eficiența energetică.

Alege Adamant Towers pentru stilul tău de viață! Pentru mai multe detalii și vizualizarea stadiului actual al lucrărilor, te invităm să ne contactezi și să devii parte a comunității noastre.

Programeaza o vizionare direct la dezvoltator! 0771 466 077

Oferte ale acestui proiect

user

Sorin Acatrinei

Consilier Imobiliar Responsabil de Proiecte Rezidentiale

Contact agent