Despre noi

UnuImobiliare este o agentie imobiliara din Iasi care activeaza cu succes pe piata de profil incepand din anul 2010. Prin calitatea serviciilor oferite, UnuImobiliare si-a castigat inca de la inceputul activitatii un bun renume, fiind azi o firma importanta si respectata in Iasi. Indiferent de tipul tranzactiei imobiliare, va oferim un numar mare de oferte imobiliare. Fie ca doriti sa cumparati sau sa inchiriati un imobil, pe www.unuimobiliare.ro gasiti toate tipurile de imobile, apartamente in blocuri vechi sau in constructii noi, ansambluri rezidentiale, case si vile, terenuri, spatii comerciale, industriale si de birouri. UnuImobiliare - cautam impreuna, reusim impreuna. Acordam atentie fiecarui client si ne straduim ca acesta sa investeasca profitabil prin intermediul nostru. Stim ca succesul nostru se poate construi si baza doar prin succesul fiecarui client in parte. Fiecare client care a investit profitabil prin UnuImobiliare a mai pus o caramida la temelia constructiei noastre de succes si actionam astfel incat sa avem un numar cat mai mare de clienti multumiti. La baza consolidarii si dezvoltarii firmei noastre la un nivel atat de ridicat stau investitiile permanente in baza materiala si in personal, dar mai ales un numar impresionant de clienti multumiti. Clientii care revin sau ne recomanda altor clienti sunt cei care stau la baza succesului nostru fiind o adevarata "mina de aur" pentru UnuImobiliare. Strategia firmei este una dinamica si adaptata la conjunctura pietei imobiliare. Suntem dedicati si orientati catre clienti pentru intelegerea si satisfacerea deplina a nevoilor acestora in timp util. Suntem un partener de incredere prin care puteti sa cumparati, vindeti sau sa inchiriati orice tip de imobil, de la garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, case, vile, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale.

  Consilierii nostri imobiliari sunt atenti la ceea ce doriti, verifica fiecare oferta in parte inainte de a programa vizionarea acesteia si va informeaza despre detaliile imobilului. Avem personal calificat si cu experienta in domeniul imobiliar, in masura sa va ofere cele mai bune solutii in orice moment si in diverse probleme imobiliare. Noi facem ca alegerea ta sa fie profitabila si te ghidam spre alegerea solutiei ideale. Avem pregatite pentru dumneavoastra un numar mare de oferte, gata sa va fie prezentate de catre agenti imobiliari cu experienta. Venim cu solutii si idei bine gandite de specialistii nostri! Puternic ancorati in realitate contribuim la realizarea viselor clientilor nostri.

  UnuImobiliare este garantia succesului tau. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa tanara si puternica de profesionisti, care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce v-a adus la noi. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecventa ne definesc in tot ce facem.

   Despre proprietatile postate pe www.unuimobiliare.ro, vizitatorii interesati pot gasi informatii referitoare la arhitectura cladirii, zona in care este amplasata, numarul de nivele, suprafata utila sau construita a imobilului, anul constructiei, vecinatati, starea constructiei, numarul de camere, locurile de parcare, garaje, panorama, expunerea, utilitati, dotari, extrasul de carte funciara, planurile apartamentelor, retelele de utilitati, preturi si multe altele. Echipa UnuImobiliare va multumeste pentru ca vizitati si apreciati acest site. Va invitam sa ne vizitati la sediile agentiei noastre situate in:

Strada Cucu Nr.1 Iasi Romania